Taulell d'anuncis

El tabac al descobert

L’Oficina Jove del Bages acollirà l’exposició “El tabac al descobert” del 17 al 29 de maig i oferirà als alumnes de 4t d’ESO dels centres educatius de Manresa, una visita dinamitzada.

[+] Llegir més

S’ha obert la convocatòria de les Beques Connecta’t del Carnet Jove

S’ha obert la convocatòria de les Beques Connecta’t del Carnet Jove.  

[+] Llegir més

Subvencions a entitats 2017

La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Benestar Social i Família, obre la convocatòria anual de subvencions a entitats sense ànim de lucre,  per a la realització d’activitats i/o projectes, així com de programes de manteniment de serveis i establiments de serveis socials.

[+] Llegir més

S’obren les inscripcions al Pràcticum Odisseu

S’obren les inscripcions al Pràcticum Odisseu

La Direcció General de Joventut i la Secretaria d’Universitats i Recerca han obert avui la convocatòria d’Ajuts al Pràcticum Odisseu, que en aquesta segona edició oferirà fins a 42 ofertes de pràctiques universitàries remunerades en empreses radicades en municipis del món rural.

[+] Llegir més

Batalla de bandes 2017

La BATALLA DE BANDES consisteix en un concurs de grups musicals. Aquest projecte liderat des de l’associació Vintcatorze, entitat membre del Consell de Joves de la ciutat, vol fomentar la música entre la gent jove com una forma de cultura, de recoixement personal i de treball en equip.

Aquest any, el concurs constarà d’una única fase final que es realitzarà al pati del Centre Cultural El Casino de Manresa el 8 de juliol. Els guanyadors del concurs seran escollits a partir de les valoracions de les persones assistentes a la jornada i optaran als següents premis:

·1r Premi: Directe a la FM de Manresa.

·2n Premi: Grabació d’un videoclip

·3r Premi: Xec-regal en material musical per valor de 200€

Per a més informació, podeu consultar les Bases del Concurs

En cas que us vulgueu inscriure, podeu anar a la següent pàgina web.