Taulell d'anuncis

El tabac al descobert

L’Oficina Jove del Bages acollirà l’exposició “El tabac al descobert” del 17 al 29 de maig i oferirà als alumnes de 4t d’ESO dels centres educatius de Manresa, una visita dinamitzada.

[+] Llegir més

S’ha obert la convocatòria de les Beques Connecta’t del Carnet Jove

S’ha obert la convocatòria de les Beques Connecta’t del Carnet Jove.  

[+] Llegir més

Subvencions a entitats 2017

La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Benestar Social i Família, obre la convocatòria anual de subvencions a entitats sense ànim de lucre,  per a la realització d’activitats i/o projectes, així com de programes de manteniment de serveis i establiments de serveis socials.

[+] Llegir més

S’obren les inscripcions al Pràcticum Odisseu

S’obren les inscripcions al Pràcticum Odisseu

La Direcció General de Joventut i la Secretaria d’Universitats i Recerca han obert avui la convocatòria d’Ajuts al Pràcticum Odisseu, que en aquesta segona edició oferirà fins a 42 ofertes de pràctiques universitàries remunerades en empreses radicades en municipis del món rural.

[+] Llegir més

GARANTIA JUVENIL


 

Aquí tens la informació detallada sobre el Sistema de Garantia Juvenil:

Què és la Garantia Juvenil

Com inscriure's a la Garantia Juvenil?

Més informació sobre Garantia Juvenil

On ens pots trobar?

També pots consultar el  Manual de l'aplicació de Garantia Juvenil

 


 

Sobre informació dels Programes de Garantia Juvenil pots seguir-nos al facebook o posar-te en contacte amb les dues impulsores al correu de Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. (Manresa) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. (Bages)