Taulell d'anuncis

El tabac al descobert

L’Oficina Jove del Bages acollirà l’exposició “El tabac al descobert” del 17 al 29 de maig i oferirà als alumnes de 4t d’ESO dels centres educatius de Manresa, una visita dinamitzada.

[+] Llegir més

S’ha obert la convocatòria de les Beques Connecta’t del Carnet Jove

S’ha obert la convocatòria de les Beques Connecta’t del Carnet Jove.  

[+] Llegir més

Subvencions a entitats 2017

La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Benestar Social i Família, obre la convocatòria anual de subvencions a entitats sense ànim de lucre,  per a la realització d’activitats i/o projectes, així com de programes de manteniment de serveis i establiments de serveis socials.

[+] Llegir més

S’obren les inscripcions al Pràcticum Odisseu

S’obren les inscripcions al Pràcticum Odisseu

La Direcció General de Joventut i la Secretaria d’Universitats i Recerca han obert avui la convocatòria d’Ajuts al Pràcticum Odisseu, que en aquesta segona edició oferirà fins a 42 ofertes de pràctiques universitàries remunerades en empreses radicades en municipis del món rural.

[+] Llegir més

GARANTIA JUVENIL


 

Aquí tens la informació detallada sobre el Sistema de Garantia Juvenil:

Què és la Garantia Juvenil

Com inscriure's a la Garantia Juvenil?

Més informació sobre Garantia Juvenil

On ens pots trobar?

També pots consultar el  Manual de l'aplicació de Garantia Juvenil

 


 

CONSULTA ELS PROGRAMES DE GARANTIA JUVENIL AQUÍ

 

Altres programes de Garantia Juvenil

Projecte de CREACIÓ D'APPS per JOVES TALENTS, de Tadel Formació. Truca al 932452922 o demana informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Sobre la informació dels Programes de Garantia Juvenil pots seguir-nos al facebook o posar-te en contacte amb les dues impulsores al correu de Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. (Manresa) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. (Bages)