Taulell d'anuncis

Experiències del projecte Art k'suma

El proper dimarts 28 de març a les 18 h, el Centre Cultural el Casino de Manresa acollirà l'acte Gènere i relacions intergeneracionals.

[+] Llegir més

Presentat el Fòrum Jove de Manresa, que desembocarà en el Pla Local de Joventut 2018-2021

14/03/2017

El proper 25 de març se celebrarà el Fòrum, prèvia inscripció, que permetrà fer propostes per elaborar el nou Pla Local de Joventut 2018-2021. La diagnosi feta mostra les necessitats que el jovent demanden en cinc grans blocs: ocupació, formació, associacionisme i espais juvenils.

[+] Llegir més

LA CIUTAT DE MANRESA FORMA PART DE LA PROVA PILOT DE LA METODOLOGIA FEM TEC! QUE HA DESENVOLUPAT L’OFICINA DEL PLA JOVE (DIPUTACIÓ DE BARCELONA)

20/12/2016 

La metodologia fem tec! creada per l’Oficina del Pla Jove (Diputació de Barcelona) té per objectiu principal difondre l’emprenedoria com a actitud vital entre els joves, partint del reconeixement de l’educació no formal com a instrument per a la transmissió de conceptes, valors i capacitació dels i les joves, i es basa en la importància del joc com a element rellevant en la socialització i la inclusió i també promou l’experimentació entorn d’un centre d’interès atractiu per als joves, afavorint el plaer de la descoberta com a motor de l’aprenentatge (capacitats, actituds, valors...). Aquesta metotodologia està desenvolupada en 11 guies constituïdes per 8 tallers cadascuna, en les quals es proposen una sèrie de recursos per als professionals per desenvolupar amb els joves, tant a l’aula com en equipaments juvenils, casals...

[+] Llegir més

GARANTIA JUVENIL


 

Aquí tens la informació detallada sobre el Sistema de Garantia Juvenil:

Què és la Garantia Juvenil

Com inscriure's a la Garantia Juvenil?

Més informació sobre Garantia Juvenil

On ens pots trobar?

També pots consultar el  Manual de l'aplicació de Garantia Juvenil

 


 

CONSULTA ELS PROGRAMES DE GARANTIA JUVENIL AQUÍ

 

Altres programes de Garantia Juvenil

Projecte de CREACIÓ D'APPS per JOVES TALENTS, de Tadel Formació. Truca al 932452922 o demana informació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Sobre la informació dels Programes de Garantia Juvenil pots seguir-nos al facebook o posar-te en contacte amb les dues impulsores al correu de Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. (Manresa) o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. (Bages)