Taulell d'anuncis

Jornada de bones pràctiques

15/09/2016

JORNADA DE BONES PRACTIQUES A L'OFICINA JOVE DEL BAGES

L'Oficina Jove del Bages acollirà una de les quatre presentacions de bones pràctiques en l'àmbit de la joventut organitzada per l'Associació catalana de professionals de les polítiques de Joventut on es parlarà de CULTURA i JOVENTUT.

http://www.manresa.cat/web/noticies/3216-arriba-a-manresa-una-de-les-sessions-de-les-jornades-de-bones-practiques-en-l-ambit-de-la-joventut-2016

 

Ja tenim guanyadors a la segona edició de la Batalla de Bandes

13/06/2016

La regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo, va lliurar els premis que van consitir en: el primer premi dos temes gravats en estudi; el segon un stage a l’Stroika amb residència i poliments de directes; i el tercer va constar de material musical valorat en 150 euros.

FINAL DE LA BATALLA DE BANDES

Aquest dissabte dia 11 de Juny a les 21:00h a l'Stroika

El concurs musical “Batalla de Bandes” ha tancat les inscripcions amb el nombre màxim de bandes inscrites.

El concurs per a bandes joves per fomentar la música en viu entre els joves està impulsat des de l’associació Vint Catorze, amb el suport organitzatiu de Manresa Jove (Ajuntament de Manresa) i la Casa de la Música de Manresa, fa públic els emparellaments de la primera fase del concurs.

Càpsules Informatives de Mobilitat Internacional

L’Oficina Jove del Bages oferirà, durant els mesos de Març i Abril un pac de xerrades informatives sobre alguns programes de mobilitat Internacional per joves.