Taulell d'anuncis

La regidoria de Joventut presenta la programació d’activitats per aquesta tardor

(16/9/2019)

L’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana han programat diversos tallers de temàtiques diferents per a les persones joves de la ciutat. Les inscripcions s’obren aquest dimecres a través del web www.manresajove.cat

[+] Llegir més

Manresa presenta la nova edició d’un Estiu Jove farcit d’activitats per als mesos de juny i juliol

03/06/2019

Òrbita jove, el torneig de vòlei platja a la plaça Major,  les piscines nocturnes, una nova edició de l’Stalow Fest,  la Manresa Express, una nova edició del festival de música electrònica Manrusionica i un munt d’activitats diverses són les propostes adreçades als joves aquest estiu.

[+] Llegir més

La mostra Stroika en imatges d'Àlex Belza s'exposarà als equipaments juvenils de Manresa

 04/02/2019

Es tracta d’un recull de fotografies sobre concerts i actuacions de música en directe que han passat per la sala Stroika, i que es podrà veure a L’Espai Jove Joan Amades (del 5 al 28 de febrer) i al Casal de Joves la Kampana (del 4 al 29 de març).

[+] Llegir més

TARIMA EX NOVO

13/12/2018

El concurs de creació musical ràpida i espontània Tarima ex Novo busca 40 joves per participar en la 1a edició

 

Els 40 joves músics es repartiran, de forma aleatòria, en 10 equips de 4 membres. Aquests equips, que tindran un nom d’un carrer del Centre Històric decidit per l’organització, hauran de crear tres peces musicals originals que, posteriorment, el dia 30 de març, tocaran al Mercat de Puigmercadal.

[+] Llegir més

El concurs musical “Batalla de Bandes” ha tancat les inscripcions amb el nombre màxim de bandes inscrites.

El concurs per a bandes joves per fomentar la música en viu entre els joves està impulsat des de l’associació Vint Catorze, amb el suport organitzatiu de Manresa Jove (Ajuntament de Manresa) i la Casa de la Música de Manresa, fa públic els emparellaments de la primera fase del concurs.

 

Manresa, 9 de maig de 2016.- Manresa va posar en marxa la segona edició de Batalla de Bandes,  un concurs de grups musicals que té l’objectiu de fomentar la música entre la gent jove i donar alternativa a grups que tenen dificultats per trobar escenaris en viu per copsar el feedbaak del públic. Aquesta iniciativa està impulsada per l’associació Vint Catorze, amb el suport organitzatiu de Manresa Jove (Ajuntament de Manresa  i Casa de la Música de Manresa.

En aquest edició del concurs s’han inscrit  12 bandes, d’estils i gèneres diferents. La primera actuació tindrà lloc el proper 21 de maig a l’Espai Joan Amades. Les bandes que actuaran aquest primer dia son: Sodia, Jupiter and Beyond, the Wends, Malvendidos. La propera cita està prevista pel 28 de maig i les bandes que actuaran són: Jokb, S’Fumato, Aliens in my room i no Matter. Per últim l’ultima batalla es desenvoluparà el 4 de juny amb l’actuació de Paradox, Kuadarilla, Limboth i Dryzer. Totes les actuacions està previst que comencin a les 18:30 a l’espai Joan Amades.

Recordatori fases del concurs i votacions

La primera fase del concurs, anomenada Ronda de Concerts, com en l’edició de l’any passat, es desenvoluparà a l’Oficina Jove del Bages (Espai Joan Amades).Per tal de poder emetre les votacions,  es realitzaran  els tres dies de concerts on hi actuaran quatre bandes diferents cada dia. En finalitzar els concerts de les bandes, el  públic podrà emetre el seu vot per valorar cadascuna de les actuacions. Les tres bandes més votades independentment del dia que toquin són les que aniran a la final directament.

La final del concurs es realitzarà a la sala Stroika de Manresa, una de les sales amb més bona acústica i prestigi de Catalunya. La fase final prevista per l’11 de juny, a les 21 del vespre i comptarà amb l’actuació de SIGELPA. Serà aquell mateix dia que es decidirà la banda guanyadora amb un vot mixt entre el públic i el jurat.

El jurat està integrat per un membre de Casa de la Música, un professor/a del Conservatori, un locutor/a d’un programa musical, un redactor/a d’un mitjà local.

El primer premi del concurs consta de 2 temes d’estudi gravats en un estudi professional, el segon premi un stage a la Sala Stroika (residència i poliment de directes) i el tercer premi material musical per un valor de 150 euros.

Per més informació o consultar les bases del concurs es pot consultar a: www.manresajove.cat i Casa de la Música.