Taulell d'anuncis

La regidoria de Joventut presenta la programació d’activitats per aquesta tardor

(16/9/2019)

L’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana han programat diversos tallers de temàtiques diferents per a les persones joves de la ciutat. Les inscripcions s’obren aquest dimecres a través del web www.manresajove.cat

[+] Llegir més

Manresa presenta la nova edició d’un Estiu Jove farcit d’activitats per als mesos de juny i juliol

03/06/2019

Òrbita jove, el torneig de vòlei platja a la plaça Major,  les piscines nocturnes, una nova edició de l’Stalow Fest,  la Manresa Express, una nova edició del festival de música electrònica Manrusionica i un munt d’activitats diverses són les propostes adreçades als joves aquest estiu.

[+] Llegir més

La mostra Stroika en imatges d'Àlex Belza s'exposarà als equipaments juvenils de Manresa

 04/02/2019

Es tracta d’un recull de fotografies sobre concerts i actuacions de música en directe que han passat per la sala Stroika, i que es podrà veure a L’Espai Jove Joan Amades (del 5 al 28 de febrer) i al Casal de Joves la Kampana (del 4 al 29 de març).

[+] Llegir més

TARIMA EX NOVO

13/12/2018

El concurs de creació musical ràpida i espontània Tarima ex Novo busca 40 joves per participar en la 1a edició

 

Els 40 joves músics es repartiran, de forma aleatòria, en 10 equips de 4 membres. Aquests equips, que tindran un nom d’un carrer del Centre Històric decidit per l’organització, hauran de crear tres peces musicals originals que, posteriorment, el dia 30 de març, tocaran al Mercat de Puigmercadal.

[+] Llegir més

Ja tenim guanyadors a la segona edició de la Batalla de Bandes

13/06/2016

La regidora de Cultura i Joventut, Anna Crespo, va lliurar els premis que van consitir en: el primer premi dos temes gravats en estudi; el segon un stage a l’Stroika amb residència i poliments de directes; i el tercer va constar de material musical valorat en 150 euros.

 

La Batalla de Bandes es tracta d’un concurs adreçat a grups de música jove organitzat per l’associació Vintcatorze amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i la Casa de la Música.  

 

El certamen de dissabte va posar el punt i final a tres rondes de competició en la qual 12 bandes de diferents estils de musica van tocar a l’Espai Joan Amades. Després se sotmetien a votació i del públic decidia els que continuaven.