Taulell d'anuncis

L’Oficina Jove del Bages obre un nou servei d’assessorament en mobilitat internacional

01/03/2018

A partir del 5 de març,  els joves de la comarca del Bages tindran aquest nou servei per rebre informació sobre les diferents opcions que tenen al seu abast per fer una estada en un altre país. 

[+] Llegir més

Demà l’Oficina Jove oferirà una xerrada sobre ‘Pantalles i adolescents: com gestionar-ne un bon ús?’

14/02/2018

La conferència, adreçada a pares i mares, anirà a càrrec de Dominica Díez Marcet, psicòloga clínica de la Unitat de Joc Patològic i Altres Addiccions no Tòxiques d’Althaia.

 

Demà, dijous 15 de Febrer a les 8 del vespre, l’Oficina Jove del Bages (C/ Sant Blai 14) oferirà a pares i mares una xerrada que parlarà sobre Pantalles i adolescents: com gestionar-ne un bon ús? , que anirà a càrrec de Dominica Díez Marcet, psicòloga clínica de la Unitat de Joc Patològic i Altres Addiccions no Tòxiques d’Althaia.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages farà una dinàmica per informar als joves sobre les drogues i els seus afectes nocius

La dinàmica es durà a terme del 12 al 16 de febrer als centres de secundària i a les universitats de Manresa adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus.

 

[+] Llegir més

Manresa Jove ofereix un ampli ventall d’activitats i tallers de lleure adreçades al públic jove (a partit de 14 anys) com per exemple, tallers de fotografia, de creació musical, de karate, etc. que tindran lloc a l’Espai Joan Amades i al Casal de Joves La

22/01/2018

 

L’Ajuntament de Manresa, a través de Manresa  Jove,  presenta per aquest hivern una àmplia oferta d’activitats i tallers de lleure adreçada al públic jove – a partit de 14 anys- que tindrà lloc a l’Espai Joan Amades i al Casal de Joves La Kampana. Les inscripcions s’obren avui, dilluns 22 de gener.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages farà una dinàmica per informar als joves sobre les drogues i els seus afectes nocius

La dinàmica es durà a terme del 12 al 16 de febrer als centres de secundària i a les universitats de Manresa adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus.

 

La setmana de 12 al 16 de febrer l’Oficina Jove del Bages proposarà als centres de secundària i universitats de Manresa, adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus, una dinàmica per afavorir el diàleg sobre les drogues i els seus aspectes nocius entre les persones Joves.

Amb aquesta intervenció es pretén trencar mites, tabús i rumors i oferir una informació verídica sobre les drogues.

L’activitat que es proposa en els centres de secundària consisteix que els participant hauran de descobrir si són verdaderes o falses un seguit d’afirmacions que fan referència a l’alcohol, al tabac o al cànnabis.

D’altra banda, la dinàmica adreçada als estudiants universitaris consisteix en fer una partida al  joc del kahoot  a través del seu telèfon mòbil, on hauran de triar la resposta correcte sobre preguntes relacionades amb diverses drogues.

Assessoria de salut: Drogues i addiccions a les pantalles

Per realitzar aquestes activitats, es comptarà amb l’acompanyament de la tècnica de l’assessoria de salut: drogues i addiccions a les pantalles, que ofereix assessorament personalitzat a joves, familiars i/o professionals de forma contínua a l’Oficina Jove del Bages. Per contactar-hi cal enviar un correu-e a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé enviar un WhatsApp al 670228158.

Pla Local de Joventut

Aquest acció està inclosa dins el pla Local de joventut 2018-2021 que pretén promoure una vida saludable entre les persones joves, impulsant hàbits saludables i informar sobre els riscos associats al consum de drogues.