Taulell d'anuncis

Què coneixes de les TIC?

L’Oficina Jove del Bages ofereix una dinàmica a les hores del pati dels centres educatius de secundària i a les universitats de Manresa per tal de reflexionar sobre els usos de les noves tecnologies

  “què coneixes de les TIC ?” és la pregunta que s’ha plantejat als nois i noies que han assistit al Punt al Pati i al Punt al Campus durant la setmana del 23 al 27 d’Abril, per tal de prendre consciència sobre els usos de les noves tecnologies.   

[+] Llegir més

Oficina Artística 2018

13/04/2018

La xerrada a càrrec de Miriam Ponsa i Killing weekend ha omplert de gom a gom la sala d’actes de l’Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages, amb més de 130 alumnes del batxillerat artístic del INS Lluís de Peguera i de l’Escola d’Art de Manresa.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages organitza tres tallers d’educació i treball gratuïts per a joves de 14 a 25 durant el mes d’Abril

28/03/2018

Els tallers proposats són: “Taller de currículum vitae”, el dimecres 4 d’abril; “Què són les competències i quines són les meves”, el dijous 5 d’abril; i “Com? on? i quan? ens posem a estudiar?”, el dijous 19 d’abril.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages obre un nou servei d’assessorament en mobilitat internacional

01/03/2018

A partir del 5 de març,  els joves de la comarca del Bages tindran aquest nou servei per rebre informació sobre les diferents opcions que tenen al seu abast per fer una estada en un altre país. 

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages farà una dinàmica per informar als joves sobre les drogues i els seus afectes nocius

La dinàmica es durà a terme del 12 al 16 de febrer als centres de secundària i a les universitats de Manresa adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus.

 

La setmana de 12 al 16 de febrer l’Oficina Jove del Bages proposarà als centres de secundària i universitats de Manresa, adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus, una dinàmica per afavorir el diàleg sobre les drogues i els seus aspectes nocius entre les persones Joves.

Amb aquesta intervenció es pretén trencar mites, tabús i rumors i oferir una informació verídica sobre les drogues.

L’activitat que es proposa en els centres de secundària consisteix que els participant hauran de descobrir si són verdaderes o falses un seguit d’afirmacions que fan referència a l’alcohol, al tabac o al cànnabis.

D’altra banda, la dinàmica adreçada als estudiants universitaris consisteix en fer una partida al  joc del kahoot  a través del seu telèfon mòbil, on hauran de triar la resposta correcte sobre preguntes relacionades amb diverses drogues.

Assessoria de salut: Drogues i addiccions a les pantalles

Per realitzar aquestes activitats, es comptarà amb l’acompanyament de la tècnica de l’assessoria de salut: drogues i addiccions a les pantalles, que ofereix assessorament personalitzat a joves, familiars i/o professionals de forma contínua a l’Oficina Jove del Bages. Per contactar-hi cal enviar un correu-e a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé enviar un WhatsApp al 670228158.

Pla Local de Joventut

Aquest acció està inclosa dins el pla Local de joventut 2018-2021 que pretén promoure una vida saludable entre les persones joves, impulsant hàbits saludables i informar sobre els riscos associats al consum de drogues.