Taulell d'anuncis

La regidoria de Joventut presenta la programació d’activitats per aquesta tardor

(16/9/2019)

L’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana han programat diversos tallers de temàtiques diferents per a les persones joves de la ciutat. Les inscripcions s’obren aquest dimecres a través del web www.manresajove.cat

[+] Llegir més

Manresa presenta la nova edició d’un Estiu Jove farcit d’activitats per als mesos de juny i juliol

03/06/2019

Òrbita jove, el torneig de vòlei platja a la plaça Major,  les piscines nocturnes, una nova edició de l’Stalow Fest,  la Manresa Express, una nova edició del festival de música electrònica Manrusionica i un munt d’activitats diverses són les propostes adreçades als joves aquest estiu.

[+] Llegir més

La mostra Stroika en imatges d'Àlex Belza s'exposarà als equipaments juvenils de Manresa

 04/02/2019

Es tracta d’un recull de fotografies sobre concerts i actuacions de música en directe que han passat per la sala Stroika, i que es podrà veure a L’Espai Jove Joan Amades (del 5 al 28 de febrer) i al Casal de Joves la Kampana (del 4 al 29 de març).

[+] Llegir més

TARIMA EX NOVO

13/12/2018

El concurs de creació musical ràpida i espontània Tarima ex Novo busca 40 joves per participar en la 1a edició

 

Els 40 joves músics es repartiran, de forma aleatòria, en 10 equips de 4 membres. Aquests equips, que tindran un nom d’un carrer del Centre Històric decidit per l’organització, hauran de crear tres peces musicals originals que, posteriorment, el dia 30 de març, tocaran al Mercat de Puigmercadal.

[+] Llegir més

L’Oficina Jove del Bages organitza tres tallers d’educació i treball gratuïts per a joves de 14 a 25 durant el mes d’Abril

28/03/2018

Els tallers proposats són: “Taller de currículum vitae”, el dimecres 4 d’abril; “Què són les competències i quines són les meves”, el dijous 5 d’abril; i “Com? on? i quan? ens posem a estudiar?”, el dijous 19 d’abril.

 

Dos dels eixos principals que es treballen des dela XarxaNacionald’Emancipació juvenil de la Generalitat de Catalunya és l’educació i el treball. És per aquest motiu que el llarg de l’any, l’Oficina Jove del Bages porta a terme diverses accions per facilitar informació i recursos els i les joves en aquests àmbits .

Per tal de reforçar accions ja consolidades, com l’Assessoria d’Educació i el Servei de Garantia juvenil, l’Oficina Jove proposa tres tallers orientats a joves de14 a25 anys, que es desenvoluparan als dos equipaments juvenils de referència de la ciutat: La Kampana i l’Espai Jove Joan Amades. Els tallers organitzats són:

Taller de currículum vitae

S’ensenyarà a adaptar el currículum en funció a una oferta de feina concreta i la importància d’afegir una presentació adjunta a la candidatura

Data i horari: Dimecres 4 d’Abril de 17.30 a 19 h

Lloc: Casal de Jovesla Kampana (Pl. Icària s/n, Manresa)

A càrrec de la impulsora de Garantia juvenil de l’Oficina Jove del Bages.

Què són les competències i quines són les meves?

S’ensenyarà a analitzar les competències més demanades actualment al mercat de treball i  ha saber reconèixer les pròpies.

Data i horari: Dijous 5 d’Abril de18 a 20 h

Lloc: Casal de Jovesla Kampana (Pl. Icària s/n, Manresa)

A càrrec dela DireccióGeneralde Joventut.

Com? on? i quan? ens posem a estudiar?

Per aprendre a planificar millor el temps d’estudi i conèixer algunes tècniques per preparar els exàmens.

Data i horari: Dijous 19 d’Abril de 17.30 a 19.30 h

Lloc: A l’Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages (c. Sant Blai, 14. Manresa)

A càrrec dela DireccióGeneralde Joventut.

Inscripcions a l’Oficina Jove del Bages (c. Sant Blai, 14. Manresa), enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o trucant al 93 877 13 60.