Taulell d'anuncis

El tabac al descobert

L’Oficina Jove del Bages acollirà l’exposició “El tabac al descobert” del 17 al 29 de maig i oferirà als alumnes de 4t d’ESO dels centres educatius de Manresa, una visita dinamitzada.

[+] Llegir més

S’ha obert la convocatòria de les Beques Connecta’t del Carnet Jove

S’ha obert la convocatòria de les Beques Connecta’t del Carnet Jove.  

[+] Llegir més

Subvencions a entitats 2017

La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Benestar Social i Família, obre la convocatòria anual de subvencions a entitats sense ànim de lucre,  per a la realització d’activitats i/o projectes, així com de programes de manteniment de serveis i establiments de serveis socials.

[+] Llegir més

S’obren les inscripcions al Pràcticum Odisseu

S’obren les inscripcions al Pràcticum Odisseu

La Direcció General de Joventut i la Secretaria d’Universitats i Recerca han obert avui la convocatòria d’Ajuts al Pràcticum Odisseu, que en aquesta segona edició oferirà fins a 42 ofertes de pràctiques universitàries remunerades en empreses radicades en municipis del món rural.

[+] Llegir més

Programa intergeneracional VIURE i CONVIURE

 

El PROGRAMA VIURE I CONVIURE està impulsat per l'obra social de Catalunya Caixa i és el pioner en els programes de convivència intergeneracional.

Si ets estudiant i has d'anar a viure fora de casa i no t'interessa llogar pis, pots conviure amb una persona gran i oferir-li companyia a canvi d'allotjament.

Requisits:

1.- Caldrà ser estudiant universitari menor de 30 anys matriculat oficialment en qualsevol dels cursos i estudis que s’imparteixen o si ets estudiant de postgrau, Màster o Doctorat, hi podràs accedir fins els 35 anys.

2.- Tenir ganes de compartir i viure noves experiències a casa d’una persona gran.

3.- Tant els estudiants com les persones acollidores adquireixen un compromís per escrit, on, a més del respecte mutu, s'estableixen els drets i els deures de cadascú.