Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Oficina Jove del Bages presenta un catàleg per ajudar al col·lectiu jove a cercar feina durant l'estiu

21/05/2019

El catàleg facilita informació d’accessos a les webs i portals de borses de treball de diversos sectors: festivals, parcs aquàtics i d’atraccions, socorrisme, hostaleria, turisme i lleure, amb l’objectiu de cercar la oferta laboral més ajustada al seu perfil durant els mesos d’estiu.

L’estiu és l’època de l’any on més joves tenen la seva primera experiència laboral, ja que en aquest període de l’any coincideix l’aturada de classes amb l’augment de la demanda de personal per a cobrir llocs de treball temporals de diversos perfils.

 

Per facilitar el procés de cerca de feina de temporada, l’Oficina Jove del Bages ha elaborat un catàleg amb opcions laborals pels joves durant els mesos d’estiu. En aquest recull s’hi troben accessos a les webs i portals de borses de treball, festivals, parcs aquàtics i d’atraccions, així com un conjunt de webs per sectors (socorrisme, hostaleria, turisme, lleure) on poder cercar la oferta laboral més ajustada al seu perfil.

 

Podreu consultar el catàleg a la nostra web http://ow.ly/rNLY30oMLnW

 

Més enllà d’aquest recull puntual, des de l’Oficina Jove cada dimecres es publica un recull d’ofertes de feina per facilitar als i les joves el procés de cerca de feina. Aquestes ofertes es poden consultar a les xarxes.

 

 Facebook: Manresa Ojb

 Instagram: Manresajove_OficinajoveBages

 Twiter: @ManresaJove

 Web: www.manresajove.cat

 

Amb el propòsit de facilitar la inserció laboral del col·lectiu jove, l’Oficina Jove del Bages també disposa de l’Assessoria de Treball. Aquest recurs pretén acompanyar els joves en els seus itineraris formatius i laborals oferint-los un espai de suport on poder plantejar i resoldre dubtes.

 

Per contactar-hi cal demanar cita prèvia a:

 

Assessoria de treball: Enviar un e-mail a ocupaciojuvenilbages@oficinajove.cat o bé un WhatsApp al 676 66 41 42.

L’horari d’atenció és de16 a19h els dilluns i dimecres i de9 a14h els dijous, al carrer Sant Blai, 14.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat