Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Punt d'estudi de l'OJB

L’Oficina Jove del Bages compta amb el punt d’estudi a l’espai Joan Amades per a joves de la ciutat. Totes les tardes de dilluns a divendres de 16 a 19h es posa a disposició de tots el jovent un espai adequat per estudiar, per fer deures, treballs en grup o individuals, llegir i d’altres. S’ofereixen taules, wifi gratuït, ordinadors, endolls i el suport puntual de les dinamitzadores de l’Oficina Jove del Bages.

Aquest servei és gratuït i d’entrada lliure sense cita prèvia. Es vol incentivar l’estudi dels joves de la ciutat a espais acollidors i amb les condicions adequades, fent així de pota complementària descentralitzada de la biblioteca municipal. Si fos necessari algun suport extraordinari, com tablets, escanejar documents o qualsevol altra petició es pot demanar a la dinamitzadora present a les tardes o bé a bages@oficinajove.cat.

Per qualsevol dubte també es pot contactar amb l’Oficina Jove del Bages a bages@oficinajove.cat o al telèfon 676 66 41 42.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat