Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Esport

Vols saber quins esports es fan a la ciutat de Manresa? En aquest apartat hi trobaràs informació de l’àmbit esportiu.

Els Casals Esportius Municipals tenen per objectiu ocupar el temps lliure d'infants i joves durant el període de vacances escolars d'estiu mitjançant la pràctica d'esports i activitats de caire recreatiu.

CASAL MUNICIPAL D'ESTIU

El CIMETIR, Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació, dona assistència a tots aquells pacients que realitzen algun tipus d'activitat esportiva, així com a totes aquelles persones que necessiten, a causa d'un accident laboral, de trànsit o altres casos, atenció especialitzada de l'equip de traumatologia i/o rehabilitació.

CIMETIR

La Secció d'Esports de l'Ajuntament de Manresa és la responsable de la promoció, conservació, control i gestió de les instal·lacions esportives municipals. 

CENTRE DE MEDICINA ESPORTIVA

Vols practicar algun esport en concret? Aquí tens la llista de clubs esportius de Manresa i del Bages. Posa't-hi en contacte!

ESPORTS A MANRESA

ESPORTS AL BAGES

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat