Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Espai Iris LGTBI+

L'Espai Iris és una iniciativa organitzada des de l'Oficina Jove del Bages i els SAIS del Consell Comarcal del Bages i de l'Ajuntament de Manresa, amb l'objectiu de ser un espai de trobada i de creació de xarxa per a tot el jovent LGTBI de la comarca del Bages on podran conèixer altres persones que puguin identificar-se amb les sigles LGTBI+ i generar un espai de confiança i seguretat per a posar sobre la taula dubtes i debats vinculats amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

Cal remarcar el caràcter confidencial i de respecte, com de confiança i seguretat que es pretén generar des d'aquest espai, on les persones que hi participin puguin estar tranquil·les per expressar-se i posar sobre la taula els dubtes i inquietuds que vulguin compartir. Amb l'Iris, es pretén donar a resposta a la demanda d'espais d'interacció i creació de xarxa per a les persones LGTBI+ de la comarca, donant la possibilitat de construir vincles i sinergies entre elles. Les trobades són gratuïtes i es desenvolupen a l'Espai Jove Joan Amades (C/ Sant Blai, 14 de Manresa).

Paral·lelament, també es dona resposta a la implementació del Pla Comarcal per garantir els drets de les persones lesbianes, gais, trans*, bisexuals i intersexuals (LGTBI) 2018-2021, en el que ja es preveu l'impuls a la creació d'un espai de trobada LGTBI en el marc del SAI, necessitat detectada també en la diagnosis prèvia al Pla, com al treball transversal de visibilització de la diversitat afectiva, sexual i de gènere a nivell comunitari dins de la comarca.

Per a més informació cal posar-se amb contacte amb l'Espai Jove Joan Amades a través de

Correus: bages@oficinajove.cat, sai@ajmanresa.cat, sai@ccbages.cat

Telèfon: 93 877 13 60

WhatsApp: 676 664 142

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat