Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Qui sóm


ROSA

Bon dia a tothom !!!

Sóc la Rosa M Ortega, la nova regidora de Joventut. Per mi és un honor i un privilegi ser a l’Ajuntament de la nostra ciutat i poder treballar per a vosaltres i posar el meu gra de sorra per una Manresa pensada per als/les joves i des dels joves. És evident que aquesta tasca l’hem de fer juntes: l’Ajuntament no és més que una organització al servei de la ciutadania de la qual vosaltres en formeu part. Us necessitem !!  Necessitem la vostra opinió, la vostra participació i la vostra mirada. Les portes de la regidoria són obertes ! La ciutat l’hem de fer entre tots i totes !!

CRISTINA
Sóc la Cristina i estic coordinant el programa de joventut de l’Ajuntament de Manresa i també sóc secretària del consell de joves!! M’encanta la natura, caminar i compartir amb les persones que estimo! M’encanta escoltar les propostes de nous projectes i m’engresco fàcilment!!!

AROLA
Hola a tots i totes!!
Sóc l’Arola i sóc informadora juvenil de l’oficina Jove del Bages.
A part de donar informació d’interès als joves duc el projecte PIDCES (punt al pati) i per tant potser em reconeixes perquè vinc a l’hora del pati al teu institut ooo... Perquè també duc l’Assessoria d’educació i per tant ens hem vist alguna tarda a l’oficina intentant encaminar el que vols fer, buscant notes de tall, fent beques...Alguna cosa més de mi... m’agrada compartir estones amb els amics, caminar, la natura, .... El meu color preferit és el lila!

LAURA
Tècnica de Joventut. Em trobaràs a l'Espai Jove Joan Amades - Oficina Jove del Bages. Sóc la responsable de l'equipament i també hi programo activitats per a persones joves. Si tens alguna proposta o necessitat, fes-me-la arribar! Altres coses sobre mi...he crescut en el món de l'educació en el lleure on m'he impregnat dels seus valors i he viscut les millors experiències. M'agrada envoltar-me de bons amics i de la família, això és el que més m'omple.

MARTA
Hola a tothom!
Sóc la Marta i sóc informadora juvenil, com podeu intuir dono informacions d'interès els i les joves i d'entre d'altres feines que faig m'encarrego de fer els tallers tutoria que fem des de l'OJB als Instituts; segur que em reconeixes perquè alguna vegada he vingut al teu Institut a fer alguna que altre tutoria... a que sí? Et sono, eh? Més coses sobre mi; que m'agrada el color taronja..els macarrons només amb formatge..m'encanta el cinema , les sèries i els llibres... que m'agrada compartir i sóc molt generosa amb allò que sé ja que per mi l'educació és créixer i avançar. “ El mestre que intenta ensenyar sense inspirar en l’alumne el desig d’aprendre està tractant de forjar un ferro fred. “ Horace Mann

AURORA

Hola! Sóc l’Aurora i sóc la Referent d’Ocupació Juvenil de Manresa Ciutat i em trobaràs a l’Oficina Jove del Bages. Com a tècnica d’ocupació puc ajudar-te a fer el currículum i la teva carta de presentació, a dissenyar el teu itinerari formatiu i/o laboral, a cercar feina i també et puc acompanyar en el procés d’inscripció a Garantia Juvenil. Si necessites un cop de mà en l’àmbit laboral ja saps on trobar-me!

EVA

Bones! Sóc l'Eva, la dinamitzadora del Punt al Campus. Porto informació i dinamitzo activitats sobre temes d'interès pels i les joves universitàries de Manresa (feines temporals, consum responsable, violències masclistes, MTS...). Per tant, em podreu trobar a la UManresa-FUB i a la UPC així com a l'Oficina Jove del Bages. Pel que fa a aspectes més personals, m’agrada la muntanya i la tranquil·litat que s’hi respira i crec molt en l’educació en el lleure.

VANESA
Bones, sóc l’educadora social del Casal de Joves la Kampana. Conjuntament amb la meva companya Carlota, dinamitzem l’equipament juvenil, creem projectes educatius i lúdics, us informem o us derivem allà on sigui necessari, ens agrada xerrar i conèixer a tots els joves que passen per la Kampana, i com no, jugar a jocs de taula, riure i passar una bona estona. Pel que fa a mi, sóc una persona creativa, que m’agrada cuinar, la muntanya, visitar tot tipus de fires i festes, i que no vol deixar mai d’aprendre.

CARLOTA
Sóc la Carlota, dinamitzadora del Casal de Joves la Kampana, si vens a visitar el casal em trobaràs juntament amb la Vanesa, la meva companya, i tal i com explica ella dinamitzem el casal amb tallers i activitats, projectes,... a través de les propostes i demandes que ens fan els i les joves, per tant, si tens qualsevol proposta vine a veure’ns!. Alguna cosa sobre mi...Sóc estudiant d’educació social, m’encanten els animals i les festes o festivals on poder trobar música en directe i m’encanta viatjar per poder conèixer nous entorns i cultures. 

LORD

Hola! Sóc la Lord i sóc l’educadora social del Casal de Joves la Kampana en substitució de la Vanesa. Durant aquests mesos, juntament amb la Carlota, m’afegeixo a la tasca de dinamitzar la Kampana tot portant a terme els projectes engegats i fent els tallers i activitats que ens proposeu com a joves! Així doncs, si teniu propostes, dubtes sobre qualsevol tema o ganes de jugar a jocs de taula o de xerrar... ens veiem cada tarda a la Kampana! Pel què fa a mi... m’agrada molt aprendre, viatjar, fer ioga i el contacte amb la natura i els animals.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat