Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Recursos i serveis

A continuació trobaràs alguns dels serveis i recursos per l'orientació, l' inserció, la formació i l' emprenedoria que hi ha a Manresa.

El Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació (CIO) funciona com a servei local d’ocupació de l’Ajuntament de Manresa.  Al centre atenem les persones que es troben en situació d’atur o que volen progressar en el seu lloc de treball i els oferim una sèrie de serveis que ajudin a millorar la seva situació laboral.

CIO

El CEDEM (Centre de Desenvolupament Empresarial) és un equipament de l’Ajuntament de Manresa que agrupa els diferents serveis de promoció econòmica i desenvolupament empresarial de titularitat municipal.

CEDEM

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) és un organisme autònom de naturalesa pública i de caràcter administratiu adscrit al departament de la Generalitat que té assignades les competències en matèria d'ocupació.

SOC

L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya és la primera associació sindical juvenil creada al nostre país i una de les primeres d’Europa. Fem campanyes de sensibilització de temes que ens preocupen, presentem informes que mostren la nostra situació.

AVALOT

CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central (Bages-Berguedà-Moianès), forma part de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya -CONC- i en l'àmbit intercomarcal és la més representativa en delegats i comitès d'empresa en el conjunt de les nostres comarques.
CCOO

Trameses d'informació i inscripcions del gencat volen facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos.

ASSESSORIA EN LÍNEA

La delegació intercomarcal Bages-Berguedà té la nova seu situada al cèntric passeig de Pere III de Manresa. Ocupa la mateixa ubicació de l’antic edifici dels sindicats, ara edificat de nou, però mantenint la mateixa línia estructural, cosa que recorda l’antic edifici.

UGT

Busques feina i no saps per on començar? Des del Servei d'Inserció t'oferim orientació laboral i et donem suport en la recerca de feina dissenyant un itinerari personalitzat per la teva inserció laboral.

AMPANS

IDFO neix amb la missió d'ajudar als treballadors/es de Catalunya i les seves empreses a millorar permanentment la seva qualificació professional.

IDFO

El programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” facilita la integració laboral a persones en risc d’exclusió social. Incorpora de “la Caixa” és un programa d’intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial d’una manera òptima, perquè l’èxit de la integració laboral estigui assegurat.

FUNDACIÓ EMI

El Club de feina o també anomenat “espai de recerca activa de feina” pretén donar suport a les persones en el seu procés de recerca activa de feina i/o formació, per tal de potenciar la igualtat d’oportunitats d’accés al mercat laboral a través de les TIC i incrementar l’autonomia dels participants.

CREU ROJA OCUPACIÓ

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat