Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Afectivitat i sexualitat

Busques informació sobre temes relacionats amb la teva sexualitat i salut afectiva? Aquí potser pots resoldre els teus dubtes.

Servei municipal gratuït que ofereix informació, atenció i assessorament en tots aquells temes d'interès per a les dones de Manresa. El servei que donem és confidencial i l’accés és presencial, telefònic, electrònic i per derivació d'altres professionals.

SIAD: MONTSERRAT ROIG

Servei públic especialitzat que ofereix atenció i recuperació a totes les dones i les seves filles i fills afectats per processos de violències masclistes .

SIE MANRESA
Muralla del Carme 22-24 1er 5ª ( Manresa)
De dilluns a dijous de 9 a 19.30 i divendres de 9 a 17h
sie.manresa.cc@dae.cat

SIE

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Bages, és un servei integral que promou la igualtat entre dones i homes, portant a terme accions que garanteixin l’efectivitat dels drets de les dones.

SIAD

És important dir d'entrada que la sexuaitat va molt més enllà del sexe. Vivim en una societat molt sexualitzada, en què sovint la sexualitat s'utilitza com a reclam de consum. També es promou només un determinat tipus de sexualitat. Cadascú ha de ser lliure de viure com vulgui la seva sexualitat.

SEXUALITAT

En aquest vídeoconsell, Sílvia Rey, assessora psicològica del Badiu Jove ens explica quines com actuar si ets víctima de bulling.

ASSETJAMENT ESCOLAR

Oh My Goig és un format educatiu de betevé pensat per informar, sensibilitzar i empoderar adolescents (i no tan adolescents) sobre la sexualitat.

OH MY GOIG

Aquí t'oferim una llista de pàgines web on hi trobaràs més informació sobre afectivitat i sexualitat.

PÀGINES WEB DE SEXUALITAT

A Tarda Jove s'hi poden adreçar els joves nois i noies de menys de 25 anys amb consultes de salut sexual i reproductiva. S'atendran a la 3era planta de CAP Bages per una llevadora.

TARDA JOVE

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat