Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Assessoria de mobilitat Internacional

L’Oficina Jove del Bages, impulsada per Direcció General de Joventut i gestionada per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages, va iniciar una nova assessoria de mobilitat internacional amb l’objectiu d’informar, orientar i assessorar sobre les diferents opcions que les persones joves tenen el seu abast per fer una estada en un altre país.

Entitat Víbria

La Víbria Intercultural és una associació sense afany de lucre, dedicada a la mobilitat internacional per a joves. L’entitat es va crear amb l’objectiu de promoure la interculturalitat, el voluntariat (local i internacional), i la ciutadania activa, així com exportar la cultura catalana arreu. La Vibria desenvolupa assessories a l’Oficina Jove de l’Anoia i a Terrassa, i a Manresa des del 2018.

Horaris de l’assessoria

L’assessoria es desenvolupa 3 hores setmanals, concretament cada dilluns de 16h a 19h de la tarda. Les assessories tenen lloc a l’Oficina Jove del Bages, o en format de videotrucada o trucada telefònica, amb cita prèvia. També s’ofereix assessorament on-line, a través de web-cam pels municipis que ho sol·licitin al seu punt d’informació juvenil o bé que es posin en contacte directament a l’Oficina Jove del Bages: mobilitatbages@oficinajove.cat, o bé el telèfon: 938771360.

Demana cita clicant aquí

L'assessoria va adreçada a les persones joves que vulguin fer una estada a l’estranger, així com també a famílies i professionals que vulguin rebre informació i assessorament.


Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat