Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Formació no reglada

Què és la formació ocupacional? Què saps de l’educació en el lleure?... aquí potstrobar respostes a tot això.

Educació en el lleure és un conjunt d’activitats i experiències que es realitzen en el temps lliure d’infants i joves amb una intencionalitat pedagògica que els ajudi a adquirir competències i habilitats socials, fent-los protagonistes de la seva pròpia vida i actius i participatius socialment.

EDUCACIÓ EN EL LLEURE

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) és un organisme autònom de naturalesa pública i de caràcter administratiu adscrit al departament de la Generalitat que té assignades les competències en matèria d'ocupació.

SOC

Tota l'oferta formativa que el SOC posa a la teva disposició, mitjançant una eina senzilla i intuïtiva de navegació que permet crear fitxes amb contingut detallat en format pdf.

CERCADOR DE CURSOS

Aquest espai d’Orientació Acadèmica i Professional facilita l’accés a un recull d’enllaços a webs institucionals que proporcionen informació sobre els diferents estudis i les diverses sortides professionals actuals a Catalunya.

VULL SER...

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat