Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Oportunitat de mobilitat

T'estàs plantejant estudiar a l'estranger? Vols fer un voluntariat a l'estranger? Un camp de treball internacional? Posem al teu avast tota la informació que puguis necessitar! Consulta-la!

Des de l’Oficina Jove del Bages s’ofereix una assessoria en mobilitat internacional des d’on també s’orienta en la participació de projectes dins d’aquest àmbit.

Si acabes d’endinsar-te al món de la mobilitat i vols saber quines són les oportunitats disponibles per decidir quina s’adapta més a tu, podem informar-te i assessorar-te en diferents temes: 

- Oportunitats per a Menors d’edat

- Oportunitats per a Majors d’edat

- Oportunitats per a majors de 30

Any acadèmic a l’estranger. Si estàs pensant en marxar a l’estranger durant un curs acadèmic d’ESO o Batxillerat, fes una ullada a aquesta fitxa.

Camps de Treball. Sabies que amb un Camp de treball pots contribuir a un projecte local transformador, realizant feina comunitària amb un grup de voluntaris de diferents països? En aquesta fitxa trobaràs més informació.

Intercanvis juvenils. T’agradaria reunir-te amb joves d’altres països per treballar temàtiques socials a través de dinàmiques d’educació no formal? En aquesta fitxa t’expliquem tots els detalls!

Pràctiques laborals. Si el que vols és marxar a l’estranger per donar una empenta al teu CV i millorar els teus coneixements d’idiomes, el TLN Mobilicat és el teu projecte. És un programa de mobilitat internacional que facilita la inserció laboral estable de persones joves inscrites a la Garantia Juvenil per mitjà de la millora del perfil professional i de les competències personals claus realitzant períodes de pràctiques formatives en empreses públiques i privades d'estats membre de la Unió Europea.

També existeixen altres projectes de pràctiques a l’estranger, com:

- Eurodissea

- Pràctiques en institucions europees

- Erasmus for young entrepreneurs

- Global talent d’Aiesec

- Beques de l’Agència Catalana de Turisme

Si necessites més informació, pots reservar assessoria i t’expliquem tots els detalls.

Voluntariat amb el Cos Europeu de la Solidaritat. 

Vols col.laborar amb una ONG, organització o associació d’un altre país, donant suport a les seves tasques diàries i tenint un impacte en la comunitat? El Cos Europeu de la Solidaritat et permet fer-ho amb totes les despeses pagades. Més informació en aquesta fitxa.

Aprofita les oportunitats de formació i voluntariat arreu d’Europa i del món. Les oportunitats són per a menors i per a majors d’edat, així que no t’ho pensis més.

Altres temes:

- Feina temporal a l’estranger. (puc preparar infografia genèrica)

Vols fer una estada temporal a l’estranger?

- Estudis superiors a l’estranger.

(puc preparar infografia genèrica)

Per més informació: Assessoria de mobilitat (Oficina Jove del Bages)

El Consell Comarcal del Bages és l'impulsor del projecte  Voluntariat amb el Cos Europeu de la Solidaritat.

CONSELL COMARCAL

Per més informació: Assessoria de mobilitat (Oficina Jove del Bages)

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat