Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

EsportFEM

" L'activitats física i l'esport són una part esencial de la cultura de cada poble, perquè més enllà d'afavorir la salut i la qualitat de vida de les persones, enriqueixen la societat i en fomenten el benestar i el sentiment de petinença, de manera que s'estableix un lligam entre la pràctica esportiva i les dones".

Esport Fem és un projecte que neix de la demanda d'un grup de noies amb ganes de practicar activitats esportives. La seva implicació i participació fa referencia a la necessitat que les dones prenguin part de l'activitat física i esportiva,  amb la finalitat de que la societat pugui gaudir de les aportacions, les habilitats i les capacitats de les dones, perquè aquestes no siguin excloses d'un procés social que fomenta el benestar la salut i el coneixement del cos de cadascú.

Es porta a terme una sessió per setmana, concretament, els divendres, de 5 a 2/4 de 7 de la tarda,  gràcies a l'acompanyament, primerament, per una educadora social en practiques de la Universitat de Vic, i a partir del mes d'abril per  dues noies de practiques del cicle formatiu superior d'Animació Sociocultural i Turisme.

A nivel organitzatiu és el mateix grup, que de manera assambeària, decideixen els esports a practicar a les següents sessions.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat