Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Ateneu la Sèquia

Adreça: c/ Amigant, 8, Manresa

E-mail: info@ateneulasequia.org

web: http://ateneulasequia.blogspot.com/p/qui-som.html

 @ateneulasequia.manresa

 @AteneuLaSequia

 

L'Ateneu La Sèquia és un projecte que neix l’any 2009 obrint i gestionant un espai obert a la ciutat per a oferir una alternativa a l'oci consumista imperant a Manresa. Actualment el projecte implica més de 300 persones entre participants autònoms i els 12 col·lectius adherits que fan servir l'espai. L'Ateneu treballa per teixir llaços entre persones i col·lectius per la construcció d'alternatives al sistema capitalista i al pensament hegemònic. Des de l'espai ara alliberat de l'antiga i abandonada residència de les Josefines, porta a terme el seu projecte de cooperació, aglutinant les lluites agro-ecologista, feminista, anticapitalista i de defensa de la llibertat dels pobles i les persones.

El Barri Antic de Manresa és l'escenari on l'Ateneu la Sèquia ofereix i acull un seguit de propostes crítiques, lúdiques i reivindicatives. Per una banda, accions de crítica respecte el nostre entorn i el paper que hi juguem, amb la voluntat de regirar les consciències, denunciar les injustícies, i fer visibles les alternatives. Aquestes es concreten en xerrades i col·loquis, formacions, intercanvis de coneixements, accions al carrer i trobades de col·lectius entre moltes altres. Per altra banda, des de l’acció dels 8 col·lectius que formem part de l’Ateneu, oferim alternatives concretes a realitats que travessen el nostre dia a dia. Alimentem també la organització i animació de projectes i activitats culturals i populars al barri antic de Manresa, dins i fora  els murs de l'Ateneu.
Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat