Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Esplai 3 pins

Adreça: Ceip Pare Ignasi Puig s/n, Manresa

E-mail: esplai3pins@gmail.com

Web: http://esplai3pins.wixsite.com/esplai3pins

 @esplai3pins

 @ESPLAI3PINS

 @esplai3pins

 

Benvolguts, Som l’Esplai Tres Pins, del barri del Xup, de Manresa. Aquesta entitat ja va estar en funcionament anys enrere, però malauradament, certes situacions van fer que l’esplai es dissolgués. És doncs, quan fa un temps se’ns va donar la oportunitat de reobrir aquest espai,  amb noves il·lusions, noves persones, nous monitors i nous nens, i així poder continuar amb la tradició d’esplai que hi havia al barri.


Pel que fa a la nostra zona, és una àrea envoltada de natura, de tranquil·litat, de bona gent, on tothom es coneix i on les entitats, que sempre van unides, intenten rentar la cara del nostre barri i mostrar a cada territori on van la verdadera cara del que som.


El nostre principal objectiu és dotar al Xup d’un espai de lleure i diversió enfocat als infants i joves del nostre entorn, per tal que puguin conèixer gent nova, viure noves experiències i gaudir. Això ho hem agafat com un gran repte, perquè creiem que l’educació de la canalla és el més important per tal de que la societat sigui millor. 
Continuem la història del 3 pins

 

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat