Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Cursos Online Gratuïts

Existeixen diversos portals web on s'ofereixen cursos formatius en format online. Aquests acostumen a ser gratuïts, tot i que, en ocasions, el diploma que certifica haver cursar la formació pot suposar un petit cost monetari. A continuació, us adjuntem alguns d'ells:

Cursos MOOC, acrònim de Massive Online Open Courses (cursos online massius i oberts), és una plataforma web on trobaràs cursos a distància i accessibles per internet.

MOOC

Educa Web és un portal d'educació i formació que ofereix serveis d'orientació professional a centres educatius i institucions, consultoria educativa i continguts educatius sobre formació i treball.

EDUCA WEB

Coursera és una plataforma d'educació virtual gratuïta. Aquí trobaràs cursos online de matèries molt diferents.

COURSERA

UNED Abierta és la plataforma d'educació oberta de la UNED. Aquí podràs trobar cursos en línia gratuïts de diverses temàtiques.

UNED ABIERTA

Euroinnova Business School és una escola de negocis especialitzada en la impartició de cursos en línia i formació superior de Màster i Postgrau.

EUROINNOVA

Fundación Telefónica és una entitat que treballa per impulsar el desenvolupament digital a la societat. A la seva web podràs trobar formacions online i gratuïtes. 

FUNDACIÓN TELEFÓNICA

Aula 10 Formació és una plataforma de cursos en línia gratuïts que t'ofereix una introducció a noves disciplines.

AULA 10 FORMACIÓN

A Formación Carpe Diem trobaràs una àmplia varietat de cursos de formació contínua i capacitació professional amb modalitat distància/online i amb reconeixement oficial per organismes competents.

FORMACIÓN CARPE DIEM

Edutin Academy és una institució d'educació virtual constituïda a Estats Units. Tracta d'oferir serveis educatius de fàcil accés a través d'Internet, pel que podràs trobar cursos gratuïts de qualitat. 

EDUTIN ACADEMY

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat