Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Qui som


ROSA

Bon dia a tothom!

Sóc la Rosa M. Ortega, la nova regidora de Joventut. Per mi és un honor i un privilegi ser a l’Ajuntament de la nostra ciutat i poder treballar per a vosaltres i posar el meu gra de sorra per una Manresa pensada per als/les joves i des dels joves. És evident que aquesta tasca l’hem de fer juntes: l’Ajuntament no és més que una organització al servei de la ciutadania de la qual vosaltres en formeu part. Us necessitem!!  Necessitem la vostra opinió, la vostra participació i la vostra mirada. Les portes de la regidoria són obertes! La ciutat l’hem de fer entre tots i totes!!

CRISTINA

Sóc la Cristina i estic coordinant el programa de joventut de l’Ajuntament de Manresa i també sóc secretària del consell de joves!! M’encanta la natura, caminar i compartir amb les persones que estimo! M’encanta escoltar les propostes de nous projectes i m’engresco fàcilment!!!

MARTA

Hola a tothom!
Sóc la Marta i sóc informadora juvenil, com podeu intuir dono informacions d'interès els i les joves i d'entre d'altres feines que faig m'encarrego de fer els tallers tutoria que fem des de l'OJB als Instituts; segur que em reconeixes perquè alguna vegada he vingut al teu Institut a fer alguna que altre tutoria... a que sí? Et sono, eh? Més coses sobre mi; que m'agrada el color taronja..els macarrons només amb formatge..m'encanta el cinema , les sèries i els llibres... que m'agrada compartir i sóc molt generosa amb allò que sé ja que per mi l'educació és créixer i avançar. “ El mestre que intenta ensenyar sense inspirar en l’alumne el desig d’aprendre està tractant de forjar un ferro fred.“ Horace Mane

JENNI

Hola! Sóc la Jenni, la Referent d’Ocupació Juvenil de Manresa . La meva tasca és ajudar-vos en tot allò relacionat amb el món laboral: recerca de feina, elaboració del currículum, preparació de l’entrevista de feina... així com en la millora del perfil professional, buscant formació capacitadora i ocupacional (alternativa a l’ensenyament acadèmic) . Potser em coneixeu d’algun taller als vostres instituts! M’agrada llegir, la platja, la primavera i la música, però per sobre de tot m’encanta la dansa i “poder somiar amb els peus”.

ISABEL

Sóc la Isabel, dinamitzadora del projecte Punt al Campus. Porto permanències i monogràfics a les universitats de Manresa per tal d'apropar els serveis i recursos que ofereix l'Oficina Jove del Bages als joves universitaris. Les temàtiques que tractem són habitatge, ocupació, mobilitat internacional, diverses salut sexual, drets LGTBI+, entre altres. Si mai em veus al vestíbul de la teva universitat, no dubtis en preguntar, demanar i proposar tot allò que et passi pel cap!

M’encanta passar l’estona amb amics i família, gaudeixo molt aprenent coses noves i els petits reptes sempre em semblen interessants.VANESA
Bones, sóc l’educadora social del Casal de Joves la Kampana. Conjuntament amb la meva companya Carlota, dinamitzem l’equipament juvenil, creem projectes educatius i lúdics, us informem o us derivem allà on sigui necessari, ens agrada xerrar i conèixer a tots els joves que passen per la Kampana, i com no, jugar a jocs de taula, riure i passar una bona estona. Pel que fa a mi, sóc una persona creativa, que m’agrada cuinar, la muntanya, visitar tot tipus de fires i festes, i que no vol deixar mai d’aprendre.

CARLOTA
Sóc la Carlota, dinamitzadora del Casal de Joves la Kampana, si vens a visitar el casal em trobaràs juntament amb la Vanesa, la meva companya, i tal i com explica ella dinamitzem el casal amb tallers i activitats, projectes,... a través de les propostes i demandes que ens fan els i les joves, per tant, si tens qualsevol proposta vine a veure’ns!. Alguna cosa sobre mi...Sóc estudiant d’educació social, m’encanten els animals i les festes o festivals on poder trobar música en directe i m’encanta viatjar per poder conèixer nous entorns i cultures. 

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat