Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Cursos Subvencionats i Gratuïts Online

A parts dels centres on es poden realitzar els cursos de forma presencial, existeixen portals web, centres de formació i entitats que ofereixen l'opció de cursar cursos en línia, concretament:

  1. Formacions subvencionades ofertes pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)per a treballadors/es o aturats/des en línia.
  2. Cursos formatius que acostumen a ser gratuïts, tot i que, en ocasions, el diploma que certifica haver cursar la formació pot suposar un petit cost monetari.

A continuació, especifiquem alguns dels centres/portals/entitats que els ofereixen:

1. CURSOS SUBVENCIONATS:

FEMXA és una entitat formativa acreditada pel SEPE. A aquesta web s'ofereixen formacions en modalitat de teleformació, tant totalment subvencionades com de pagament (cursos privats).

FEMXA

Foment Formació és el centre de formació de Foment de Treball (Confederació d’Organitzacions Empresarials i Empreses de Catalunya), on s'ofereixen cursos subvencionats o de pagament (privat), tant en format presencial com online.

Foment Formació

PIMEC és la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya. Cal dir que PIMEC disposa de diversos serveis, com PIMEC Formació, on s'ofereixen cursos de matèries i modalitats diferents.

PIMEC Formació

Autoocupació és un portal web promogut per la Fundació Autoocupació, una entitat sense afany de lucre que té per objectiu fomentar l’autoocupació a Catalunya. Cal dir que entre altres serveis, ofereix programes de formació i cursos subvencionats, un servei d’orientació ocupacional i la possibilitat de fer pràctiques a empreses.

AUTOOCUPACIÓ

Fórmate és un portal de formació per a l'ocupació que ofereix un ampli ventall de cursos.

Fórmate

Grupo Aspasia ofereix cursos en modalitat presencial i online d'àmbits molt diversos.

GRUPO ASPASIA

La Fundació Pere Tarrés és una organització que ofereix un gran ventall de formacions subvencionades en diferents modalitats.

FUNDACIÓ PERE TARRES

Fundesplai Formació és una organització que ofereix un gran ventall de cursos subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. 

Fundesplai formació

2. CURSOS GRATUÏTS:

Cursos MOOC, acrònim de Massive Online Open Courses (cursos online massius i oberts), és una plataforma web on trobaràs cursos a distància i accessibles per internet.

MOOC

Coursera és una plataforma d'educació virtual gratuïta. Aquí trobaràs cursos online de matèries molt diferents.

COURSERA

EdX és un proveïdor de cursos en línia i ofereix formacions molt diverses d'alta qualitat a estudiants de tot el món.

EDX

UNED Abierta és la plataforma d'educació oberta de la UNED. Aquí podràs trobar cursos en línia gratuïts de diverses temàtiques.

UNED ABIERTA

MiríadaX és una plataforma de cursos Online Massius en Obert (MOOC).

Miríadax

Euroinnova Business School és una escola de negocis especialitzada en la impartició de cursos en línia i formació superior de Màster i Postgrau.

EUROINNOVA

Fundación Telefónica és una entitat que treballa per impulsar el desenvolupament digital a la societat. A la seva web podràs trobar formacions online i gratuïtes. 

FUNDACIÓN TELEFÓNICA

Aula 10 Formació és una plataforma de cursos en línia gratuïts que t'ofereix una introducció a noves disciplines.

AULA 10 FORMACIÓN

Edutin Academy és una institució d'educació virtual constituïda a Estats Units. Tracta d'oferir serveis educatius de fàcil accés a través d'Internet, pel que podràs trobar cursos gratuïts de qualitat. 

EDUTIN ACADEMY

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat