Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Oportunitat de mobilitat

T'estàs plantejant estudiar a l'estranger? Vols fer un voluntariat a l'estranger? Un camp de treball internacional? Posem al teu avast tota la informació que puguis necessitar! Consulta-la!

Ajuts a la mobilitat internacional de l’estudiantat amb reconeixement acadèmic i a la mobilitat de l’estudiantat en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres de les universitats catalanes.

Ajuts Mobint

L’Agència Europea d’Informació i Assessorament de la Joventut (ERYICA) és una organització europea independent, integrada per òrgans i xarxes nacionals i regionals de coordinació d’informació juvenil. Treballa per intensificar la cooperació europea i internacional en el camp de la informació i els serveis d'informació juvenil.

Eryca

Des de l’Oficina Jove del Bages s’ofereix una assessoria en mobilitat internacional des d’on també s’orienta en la participació de projectes dins d’aquest àmbit.

Consell COMARCAL

TLN Mobilicat és un programa de mobilitat internacional que facilita la inserció laboral estable de persones joves inscrites a la Garantia Juvenil per mitjà de la millora del perfil professional i de les competències personals claus realitzant períodes de pràctiques formatives en empreses públiques i privades d'estats membre de la Unió Europea.

TLN MOBILICAT

L’European Youth Foundation (EYF) és un fons creat el 1972 pel Consell d’Europa per proporcionar suport econòmic i educatiu a les activitats juvenils europees.

Ajuts i Subvencions

I si ho prefereixes, demana hora i vine a l'Oficina Jove, t'assassorem!

Què fer...per Europa?     

Feina Temporal a l'Estranger

Aprofita les oportunitats de formació i voluntariat arreu d’Europa i del món.

Les oportunitats són per a menors  i per a majors d’edat, així que no t’ho pensis més.

Per a menors d'edat

Per a majors d'edat

Per més informació: Assessoria de mobilitat (Oficina Jove del Bages)

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat