Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Qui som

ISABEL SÁNCHEZ

HOLA A TOTES I TOTS!
Soc la Isabel Sánchez, la nova regidora de Joventut de l’Ajuntament de Manresa.
Només dir-vos a totes i tots els i les  joves de Manresa que estem aquí per al que necessiteu. Que les i els joves de Manresa sentin orgull de la seva ciutat és una tasca que hem de dur a terme entre totes i tots junts. Fem equip plegats!  L’Ajuntament de Manresa a través dels diferents serveis com l’Oficina Jove del Bages, el casal de joves la Kampana estem al vostre servei.

CRISTINA

Sóc la Cristina i estic coordinant el programa de joventut de l’Ajuntament de Manresa i també sóc secretària del consell de joves!! M’encanta la natura, caminar i compartir amb les persones que estimo! M’encanta escoltar les propostes de nous projectes i m’engresco fàcilment!!!


MARTA

Bon ditardanit! No sabeu què vol dir això? Molt fàcil! Bon ditardanit; bon dia, bona tarda i bona nit! Així ho podeu dir sempre a qualsevol hora!
Sóc la Marta i sóc informadora juvenil, com podeu intuir dono informacions d'interès els i les joves i d'entre d'altres feines que faig m'encarrego de fer els tallers tutoria que fem des de l'OJB als Instituts; segur que em reconeixes perquè alguna vegada he vingut al teu Institut a fer alguna que altre tutoría, a que sí? Et sono, eh? Més coses sobre mi; M’agrada el color taronja, els macarrons només amb formatge, m'encanta el cinema, les sèries i els llibres.

CLARA  

Hola! Sóc la Clara i sóc la referent d'inclusió juvenil, entre les meves funcions està la d'acompanyar a joves en el seu procés d'emancipació, en especial a aquells joves que han passat per un procés migratori sols. 
Sóc riallera i m'agrada fer bromes, entre d'altres aficions m'agrada molt passar el temps amb la meva filla i el meu gos jugant i ballant!

MARIAMI

Sóc la Mariami, conserge de l'Oficina Jove. 
Sóc una persona molt positiva, atenta, treballadora i responsable. M'agrada fer feliç la gent i treure'n emocions positives. El meu passatemps és viatjar i conèixer les tradicions i la cultura de diferents països. El que estimo molt des de petita és cantar, tocar el piano. M'agrada veure pel·lícules, prefereixo  el gènere d'aventures. La sensació de les impressions causades en veure'l romandrà amb mi durant molt de temps.
Finalment, el motor de la meva vida és la meva família, on les relacions es basen en l'amor i la comprensió, i n'estic molt orgullosa.


PAU

Hola!! Sóc el Pau, formo part del servei d’informació juvenil i  si vens o truques un matí a l’Ofi puc ajudar-te a resoldre dubtes de quasi tota mena! També em podràs trobar viatjant de pati en pati dels instituts de Manresa amb la nostra llampant bicicleta, portant l’oficina a l’esquena com un cargol per compartir informació i fer petits tallers. M’encanta aprendre sobre com som les persones i trobar maneres de connectar i aprendre unes de les altres per poder estar bé i fer un món millor! També m’agrada ballar, el basquetbol i el puré de carbassa.   

TXUS

Hola, sóc la Txus Aloy, tècnica de Suport a l'Ocupació Juvenil, oriento i acompanyo a persones joves en el seu itinerari laboral i educatiu. Orientar per ajudar a saber quina professió triar, quina formació fer, com és el mercat laboral, com buscar la feina que es vol.
M'apassionen el cinema, les sèries i els llibres. “Caminar i riure molt: el secret de no cansar-se.” Miquel Bauçà.

ELVIRA

Jo sóc l'Elvira, i estic a l'Oficina Jove per ajudar-te a buscar feina i també per valorar amb tu les opcions formatives que més et poden interessar. T'explicaré on pots mirar les ofertes laborals que t'interessen, com millorar el teu currículum, com fer-lo arribar a les empreses i quins estudis o cursos pots fer per millorar el teu perfil professional i així tenir èxit en la teva inserció laboral.
Vine a conèixe'm i et donaré el suport que necessites!!!

CARLA

Sóc la Carla i soc l'educadora social de l'Espai Èmfasi. Segurament ja heu sentit a parlar d'aquest servei, un espai d'acompanyament emocional per persones joves.
Em podràs veure fer algun taller i/o xerrada als instituts, també fent activitats puntuals a l'oficina jove del bages i allà on ens demanen suport en l'àmbit de la salut emocional. També coordino el servei i estic acompanyada d'un equip de psicòlogues increïbles!!

M'agrada ballar, caminar, estar en contacte amb la natura, mirar sèries i pel·lícules i passar-m'ho d'allò més bé compartint moments amb les persones que més estimo, els amics i la família.

ISABEL

Ei bones! Soc la Isabel, psicòloga d'Espai Èmfasi. M'encanta la rutina i gaudir de coses simples com menjar, dormir i escoltar pòdcasts! Tot i això, soc una persona curiosa i activa, generalment amb una agenda massa ocupada. Si mai coincidim, espero poder acompanyar-te a què siguis un mica més feliç!

MARINA

Hola, em dic Marina i sóc una de les psicòlogues de l’espai èmfasi.
Conèixer les persones, i com es desenvolupen amb les experiències vitals sempre ha set tota una curiositat per mi. Una de les meves característiques principals és que sóc molt vital i activa. Tot i així, també tinc els meus moments on m’agrada relaxar-me i practicar yoga o tocar una mica la guitarra. M’encanta compartir els moments amb la meva gent. Si mai necessites un cop de mà, pots comptar amb mi, junts podem buscar camí.

JOSEP Mª

Hola!! Sóc el Josep M., una persona alegre, amb inquietuds i interessos variats: gaudeixo estant envoltat de la gent que estimo, compartint, descobrint llocs nous, aprenent, observant... Sóc psicòleg d'Espai Èmfasi. M'apassiona la meva professió, i em considero afortunat d'exercir-la. Crec en les persones i en la seva capacitat de canvi. Si ets jove i sents que necessites un suport emocional, no dubtis a contactar amb nosaltres, t'esperem!

MANEL

Hola, sóc en Manel. Tinc +30 anys, visc a Manresa i estic coordinant l'Espai Jove Joan Amades. M'agrada descobrir expressions noves, els jocs de paraules i de taula, caminar, els gats i les textures agradables dels teixits. 
He descobert un text de fa 2.500 anys on els grecs es queixaven del comportament dels joves que semblava que estaven acabant amb els valors de la societat d'aquell moment. Et sona d'alguna cosa? :)

"La joventut d'avui dia estima el luxe. És mal educada, menysprea l'autoritat, no respecta la gent gran, i xafardeja mentre hauria de treballar. Els joves ja no es posen drets quan els grans entren a la cambra. Contradiuen els seus pares, fanfarronegen, devoren les postres a taula, creuen les cames i tiranitzen els seus mestres".

LUCCA

Ciao, pescao!
Sóc el Lucca, integrador social y dinamitzador de l’Espai Iris, el grup de socialització i suport per a persones del col·lectiu LGTBIQ+.
M’agrada llegir, fer construccions de LEGO, el cinema de terror i la cultura pop del Japó. També vaig estudiar cuina i estic especialitzat en l'elaboració de sushi. 

MARTA S.

El meu nom és Marta. Si busques feina i no te'n surts, sóc tot orelles! Vine a Manresa Treball Jove i t'ajudaré en el procés. Treballarem conjuntament els teus objectius i farem un itinerari per poder-hi arribar. T'animes? 
En els meus moments de lleure m'agrada fer passejades a l'aire lliure, trobar-me amb la família i amics amb qui passar bones i divertides estones, però sobretot sempre amb uns bons riures. I si s'acompanya d'una bona BBQ molt millor! 

AIDA

Sóc l’Aida i formo part de l’equip dinamitzador del Casal de Joves La Kampana de Manresa. M’encanta la platja i m’apassionen les postes de sol.
T’espero a La Kampana!


KAOUTAR

Em dic Kaoutar i treballo al Casal de Joves La Kampana. En el meu temps lliure gaudeixo llegint i explorant diferents llibres. M'agrada estar immersa en l'univers de la literatura i trobar noves històries i coneixements. 

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat