Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Catalitza

El projecte Catalitza porta com a objectiu l’aprenentatge de la llengua catalana i reforç personal adreçat a joves entre els 16 i els 25 anys, per tal d’afavorir la seva inclusió al territori, apostant per una participació i implicació en la vida social i associativa de la ciutat.

L'entitat gestora del projecte és la Fundació la Xarranca i el Casal de Joves la Kampana, gràcies a la subvenció aprovada per la Diputació de Barcelona.

Catalitza està format per tres accions, que treballen de manera transversal en tot el desenvolupament del projecte, aquestes són:

-          Classes grupals, de màxim 15 persones, amb l’objectiu de desenvolupar la competència lingüística en llengua catalana a nivell de comprensió, expressió i comunicació i oral. Es porta a terme dos tardes amb una duració d’uns 90 minuts.

-          Participació i implicació de cada jove en una de les entitats juvenils de la ciutat, que ell/a mateix/a escull, segons les seves habilitats i/o interessos. Amb un mínim de 6 intervencions.

-          Tasques de voluntariat en actes puntuals organitzades per diferents entitats de la ciutat. Amb un mínim d’una sola intervenció, amb obtenció d’un certificat.

Aquest projecte s'inicia l'octubre de 2018 amb una participació de 14 joves. El seu resultat és molt exitós i per aquest motiu es decideix repetir-lo novament el curs 2019-2020.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat