Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Cursos Subvencionats Online

Els programes ocupacionals són formacions subvencionades que ofereix el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). A parts dels centres on es poden realitzar els cursos de forma presencial, existeixen portals web, centres de formació i entitats que ofereixen l'opció de cursar-los via online. A continuació, especifiquem alguns d'ells:

FEMXA és una entitat formativa acreditada pel SEPE. A aquesta web s'ofereixen formacions en modalitat de teleformació, tant totalment subvencionades com de pagament (cursos privats).

FEMXA

Foment Formació és el centre de formació de Foment de Treball (Confederació d’Organitzacions Empresarials i Empreses de Catalunya), on s'ofereixen cursos subvencionats o de pagament (privat), tant en format presencial com online.

Foment Formació

Formació Miró és un centre de formació que, entre els múltiples serveis que ofereix, disposa d’una secció de cursos subvencionats.

FORMACIÓ MIRÓ

Fórmate és un portal de formació per a l'ocupació que ofereix un ampli ventall de cursos.

Fórmate

Grupo Aspasia ofereix cursos en modalitat presencial i online d'àmbits molt diversos.

GRUPO ASPASIA

La Fundació Pere Tarrés és una organització que ofereix un gran ventall de formacions subvencionades en diferents modalitats.

FUNDACIÓ PERE TARRES

Fundesplai Formació és una organització que ofereix un gran ventall de cursos subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. 

Fundesplai formació

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat