Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Exposició Qui Soc?

Com trencar amb els estereotips juvenils?I si afegim la seva procedència? Quan veiem a una persona marroquina, què pensem? I si a més a més és jove? Com actuem? I a un sud-americà? Com us imagineu les seves vides?

Us heu preguntat per què han vingut i com? Aquestes preguntes són les que ens agradaria que la gent de Manresa i de la comarca, es qüestionin, es plantegin, a través d’aquesta exposició.

Una exposició en què el protagonista és la persona jove de la foto, però alhora la persona que intervé, per descobrir i triar la història de vida del /la jove.

Els i les participants, hauran mirar molt bé la fotografia del jove i decidir quina creu de les tres possibles històries que és la seva. Tant si l’encerten com si no, tenen l’opció de poder llegir la història real.

Les deu històries de vida estaran repartides en deu equipaments públics i privats de la ciutat: el Teatre Kursaal, la Biblioteca de Les Bases, el Berenador, la Biblioteca El Casino, l'Oficina del Consell Comarcal del Bages, la biblioteca del Campus Universitari de Manresa, L'EPSEM, l'Ajuntament de Manresa, el restaurant el Traster i a Indoorwall Manresa. 

Descobreix les diferents històries de vida!

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat