Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Com buscar feina?

Buscar feina és una feina!

A continuació et deixem alguns materials que et poden ajudar en el procés de cerca de feina: Cartes de presentació, models de Currículum i alguns consells que et seran d’utilitat.

Coneix-te, planifica, indaga, explora, Barcelona Activa t'ofereix 22 consells per a la recerca de feina!

RECERCA DE FEINA

La tecnologia 2.0 ha transformat molts aspectes de la nostra vida quotidiana. També en la manera de buscar feina.

RECERCA DE FEINA 2.0


Abans de fer el currículum és important que tinguis clar què vols transmetre en relació a la
teva formació, experiència i competències personals, tenint en compte els requeriments de
l’oferta de feina i/o de l’empresa on presentes la teva candidatura. Barcelona Activa t'ofereix consell per fer el teu currículum vitae.

CURRÍCULUM VITAE

EXEMPLE DE CV

La carta de presentació es considera, en moltes ocasions, una formalitat, una presentació inicial que té com a única funció la d’acompanyar el currículum. Barcelona Activa t'explica els avantatges de fer una carta de presentació.

CARTA DE PRESENTACIÓ

L’entrevista de feina és determinant en qualsevol procés de selecció. És el moment decisiu per deixar clar que ets la persona que l’organització necessita per cobrir el lloc vacant, que t’ajustes al perfil demanat. Preparar-la adequadament t’ajudarà a superar-la amb èxit.

ENTREVISTA

La majoria d’ofertes de feina no es publiquen perquè les organitzacions no detecten la necessitat d’incorporar nou personal o bé tiren endavant la feina amb un esforç extra de la plantilla. Pren la iniciativa i presenta la teva candidatura espontània.

AUTOCANDIDATURA

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat