Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

On buscar feina?

Els canals de cerca de feina són diversos i cal que cada persona trobi els que siguin més adients per ella. Aquí et deixem algunes plataformes on cercar ofertes de feina.

Treballar a l’estranger és una oportunitat per desenvolupar-se professionalment i personalment. Aquesta decisió pot estar impulsada per diferents motius, per això és necessari analitzar les motivacions i a què responen, i prendre’n consciència.

BARCELONA ACTIVA

T'estàs plantejant fer un camp de treball internacional? Des de l'Oficina Jove posem al teu avast tota la informació que puguis necessitar! Consulta-la!

MOBILITAT

Internet és una eina fàcil i ràpida per a distribuir el teu currículum i per a trobar ofertes laborals noves i detallades. Molts sovint, amb una subscripció a un servei de borsa de treball per Internet n'hi ha prou per a accedir a molta informació sobre les ofertes del teu camp laboral.

BORSES JOVE.CAT

Al Cercador d'Informació i Documentació Oficials pots cercar les oposicions, contractes administratius, subvencions, normatives locals, convenis col·lectius i temes legislatius.

CIDO

Les oposicions són una manera d'entrar a treballar a l'Administració pública i de tenir treball forever and ever, però no és tan senzill, perquè s'ha d'estudiar molt i s'hi presenta molt gent.

QESTUDIO.CAT

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat