Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament de Manresa inicia la venda del marxandatge de Festa Major i el repartiment del programa a totes les cases

10/08/2022

Des d’avui, ja es poden comprar les samarretes, els ventalls i les bosses de Festa Major, que reprodueixen la imatge del cartell d’enguany, protagonitzat pel Boc. El marxandatge es pot comprar a l’Oficina de Turisme de Manresa, situada a la plaça Major. Pel que fa al programa, se n’han editat 45.000 per fer-lo arribar a totes les cases i racons de la ciutat.

La Festa Major de Manresa 2022 ja és a tocar i, per primera vegada, tindrà marxandatge propi: samarretes (de talla infantil i de talla d’adults), bosses i ventalls de fusta, que incorporen la imatge del cartell d’enguany, protagonitzada pel Boc. Es podran adquirir a partir d’avui a l’Oficina de Turisme de Manresa, situada a la plaça Major (horari de dilluns a dijous de 10 a 18 h, i divendres i dissabtes de 10 a 19 h).

 

Les samarretes tenen un preu de 10 euros (adult) i de 8 euros (infantil), mentre que els ventalls surten a la venda a un preu de 7 euros i les bosses a 5 euros. També hi ha la possibilitat de fer packs, que surten més econòmics. El pack de samarreta d’adult, bossa i ventall es pot comprar a 20 euros, mentre que el pack de samarreta infantil, bossa i ventall es pot comprar a 18 euros.

 

També aquesta setmana, s’ha iniciat el repartiment del programa a les bústies de la ciutat. En total, se’n repartiran 45.000. La campanya de comunicació per donar a conèixer la festa a tota la ciutadania es completa amb la penjada de banderoles, la instal·lació de mupis, la difusió per xarxes socials i la inserció de publicitat als mitjans de comunicació.

 

 

La Festa recupera el format habitual

 

Tal com es va anunciar a finals de juny, la Festa Major de Manresa recupera enguany el format habitual d’abans de la pandèmia i se celebrarà del 20 al 29 d’agost, recuperant de ple els carrers de la ciutat i els actes més populars, com el Correfoc, la Moscada Infantil o el Castell de Focs de l’Agulla. I s’aposta enguany per artistes com el cantant santfruitosenc Pedro Da Costa, finalista del ‘talent show’ de TV3 ‘Eufòria’, els Catarres, la Fúmiga o La Tropical, que serà l’encarregada de posar ritme i diversió al ball del Correfoc.

 

El programa reuneix actes per a tots els gustos i edats, amb un total 120 propostes repartides en una trentena d’espais, entre els quals, com a novetat, els Trullols. A més, es potenciaran indrets com el Jardí del Casino, que acollirà festes temàtiques durant quatre tardes. Pel que fa al pregó, l’encarregat de pronunciar-lo serà el periodista Quico Sallés Fibla. Es farà, com abans de la pandèmia, al  Saló de Sessions.

 

La Festa Major de Manresa és organitzada per l’Ajuntament de Manresa i l’Associació Manresa de Festa, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de BBVA com a patrocinador principal.

 

Tots els actes es poden consultar a la web específica de Festa Major web.lafestamajor.cat

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat