Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El 8 de maig comença el període d'inscripció del casal d'estiu Òrbita Jove

03/05/2023

El casal d’estiu Òrbita Jove ofereix quatre setmanes d’activitats durant l’última setmana  de juny i el  juliol per a joves de 13 a 17 anys.

Amb l’arribada de les bones temperatures, l’Ajuntament de Manresa i els equipaments de la ciutat ja escalfen motors per celebrar els casals d’estiu,  amb l’objectiu d’ocupar el temps lliure dels adolescents i joves  durant el període de vacances escolars.

Casal d’estiu Òrbita Jove

Dins la programació d’Estiu Jove 2023, Manresa Jove (Ajuntament de Manresa) i el CAE  tornen a organitzar una nova edició d’Òrbita Jove, una proposta de lleure que consisteix en quatre setmanes plenes d’activitats molt variades adreçades a joves de 13 a 17 anys, nascuts entre el 2006 i el 2010.

L’objectiu d’Òrbita Jove parteix de la importància que el temps de lleure és un espai on les persones desconnecten de les seves obligacions, un espai de satisfacció personal, on es gaudeix de forma col·lectiva amb les altres persones, creant així un sentiment de grup, molt important al llarg de l’adolescència i també de la joventut.

Amb aquest casal es vol potenciar el sentiment de pertinença i arrelament a la ciutat, coneixent diferents espais de Manresa com l’Anella Verda, parcs, equipaments, coneixement de la història del municipi i dels fets identitaris i singulars, sempre des d’un vessant d’educació en el lleure.

Dates, horaris, activitats, inscripcions i preus

Òrbita Jove està dividit en 4 torns: del 26 al 30 de juny; del 3 al 7 de juliol; del 10 al 14 de juliol; i del 17 al 21 de juliol.  L’horari serà de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h, i els divendres es realitzarà una sortida fins a les 17.30 h.  

El casal Òrbita Jove estarà principalment ubicat a l’Espai Jove Joan Amades, però algunes activitats tindran lloc a altres espais de la ciutat (es facilitarà un horari als assistents i a les seves famílies).

Algunes de les activitats programades són:

Torn 1: piscina, vòlei  platja a la plaça Major;  matinal de jocs cooperatius;  Circ a la Crica.  La sortida de divendres es realitzarà a Illa Fantasia.

Torn 2: escalada; piscina;  escape room; taller de cuina; jocs.  La sortida del divendres serà a Navarcles per fer caiac.

Torn 3: taller d'Sk8; Team Lúding; jocs cooperatius; vòlei.  El divendres hi haurà excursió al Parc d'Aventura del Pedraforca.

Torn 4:  taller de tatuatges i ungles; excursió per l’Anella Verda;  jocs cooperatius ;  piscina, breakout. El divendres es realitzarà una sortida a Illa Fantasia.


El casal té un cost de 50 euros per setmana i les places són limitades a 30 participants per setmana que s’atorgaran per ordre d’inscripció. 


Les inscripcions es podran realitzar a partir del dia 8 de maig a la web del CAE: www.cae.cat, o  al telèfon 93 872 57 89.

Per a més informació us podeu adreçar a l’Oficina Jove del Bages (Carrer Sant Blai, 16) o bé trucant al telèfon 938 771 3 60 o per whatsApp al 676 664 142.

 

(*) Peu de foro; Flyer Òrbita Jove 2023

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat