Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Espai Jove Joan Amades acull '3 Dones & Locigronet', una exposició de David Aguilera

29/05/2023

La mostra es podrà visitar de l’1 al 30 de juny a l’Espai ExpressArt

L’Espai ExpressArt, a l’Espai Jove Joan Amades, acull a partir d’aquest dijous, 1 de juny, l’exposició “3 dones & Locigronet”, de David Aguilera. Amb la mostra, el jove artista il·lustra pintures fetes per la seva mare, germana i neboda com a resposta a la pregunta: Com veieu els mesos de l’any?

Segons David Aguilera, aquesta mostra ”pretén ser un homenatge a totes les dones del món: les dones de mar, les dones de bosc, les dones de la pagesia, les dones bruixes, dones asiàtiques, dones africanes, dones poetesses, dones treballadores... I totes les  dones”.

L’exposició es podrà visitar des de l’1 al 30 de juny, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dimarts de 16 a 19 de la tarda a l’Espai Jove Joan Amades (C/ Sant Blai, 14).

Si ets jove i artista, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Manresa ofereix dos espais per exposar de forma gratuïta: l'Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves La Kampana. A més, dona la possibilitat de dur a terme un taller artístic adreçat a persones joves. Per a més informació o per exposar a l'Espai ExpressArt, els i les joves interessades poden contactar a través del correu manresajove@ajmanresa.cat, per telèfon al 938771360 i per WhatsApp al 676664142.

 

(*) Peu de foto: Una de les pintures de l'exposició de David Aguilera 

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat