Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Espai Jove Joan Amades acull 'Petricor', una exposició d'Aina Sallés Perramon

14/09/2023

La mostra de pintura es pot visitar fins al 31 d'octubre a ExpressArt, l’espai d'exposició gratuït per a joves artistes que ofereix la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Manresa.


A partir d’avui es pot visitar a l’Espai Jove Joan Amades l'exposició de pintura ‘Petricor’,  de la jove artista Aina Sallés Perramon. Petricor és l’olor de la primera pluja després d’un temps de sequera. L’aigua, el sol i la natura són els elements principals de l’exposició de colors vius que proposa l’artista.

L’Aina Sallés és nascuda a Manresa i actualment viu a Camps, s’ha format en Belles Arts i Art Teràpia. És il·lustradora de contes, muralista i pintora de quadres. Coneguda també per la seva tradició de fer calendaris des de fa més de 10 anys. Podeu saber-ne més al seu web www.ainasalles.com

L’exposició és oberta fins al 31 d’octubre, de dilluns a divendres de 16 a 19 h i els matins de dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 h a l’Espai Jove Joan Amades (carrer Sant Blai, 14).

Si ets jove i artista, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Manresa ofereix dos espais per exposar de forma gratuïta: l'Espai Jove Joan Amades (carrer Sant Blai, 14) i el Casal de Joves La Kampana (plaça d’Icària, s/n).

A més, també hi ha la possibilitat de dur a terme un taller artístic adreçat a persones joves. Per a més informació o per exposar a l’Espai ExpressArt, els joves interessats  poden sol·licitar-ho a a través del correu manresajove@ajmanresa.cat, o bé per telèfon al 93 877 13 60 i per WhatsApp al 676 664 142.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat