Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament de Manresa publica la Guia d'Activitats d'Estiu 2024 per als infants i joves de la ciutat

12/06/2024

El document, amb propostes de lleure, culturals i educatives, es pot consultar i descarregar des de la pàgina web del consistori.

Un any més, l’Ajuntament de Manresa ha recopilat en un únic document totes les activitats de lleure, culturals i educatives adreçades a infants i joves per aquest estiu a la ciutat. La Guia d’Activitats d’Estiu ja es pot consultar i descarregar des del web municipal. Les activitats incloses a la guia estan pensades per afavorir el creixement integral de la persona i transmetre valors com la solidaritat, el compromís i el creixement personal, a més a més de ser eina d’inclusió social.

La Guia d’Activitats d’Estiu 2024 recull l’oferta de casals d’estiu, cursos d’idiomes, activitats artístiques, esportives, de ciències, tecnologia i altres activitats. També inclou propostes de la programació d’Estiu Jove 2004 que impulsa la regidoria de Joventut.  

La guia s’emmarca dins les accions contemplades al Pla Educatiu d’Entorn de Manresa, el Pla de Millora d’Oportunitats Educatives (PMOE), el programa EDUCACIÓ 360 i la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil, així com les diverses entitats de la ciutat que organitzen les activitats d’estiu.

Podeu descarregar la Guia d'Activitats d'Estiu 2024 AQUÍ

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat