Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

L'Ajuntament ofereix una xerrada sobre l'impacte del consum de drogues en l'adolescència

11/03/2019

Tindrà lloc aquest dijous, 14 de març a les 19 h, a l’Espai Plana de l’Om, i anirà càrrec de Jordi Bernabeu, psicòleg del CAS del Bages, Fundació Althaia de Manresa.

L’Ajuntament de Manresa ha organitzat per aquest dijous una xerrada titulada “L’impacte del consum de drogues en l’adolescència”. L’acte es celebrarà a les 19 h, a l’Espai Plana de l’Om, i s’emmarca dins el Cicle de xerrades per a famílies 2018-2019 i dins l’exposició “Controles?”, que es pot visitar al mateix Espai Plana de l’Om fins al 21 de març.

La xerrada anirà a càrrec de Jordi Bernabeu, psicòleg del CAS del Bages, Fundació Althaia de Manresa, professor associat de la Universitat de Vic i educador especialitzat en atenció i prevenció en adolescents i joves en el consum de drogues i pantalles.

L’objectiu de la xerrada és donar pautes de quan i com s’ha de parlar amb els fills sobre aquest tema, així com oferir propostes pràctiques per abordar-ne la prevenció des de l’àmbit familiar quan tot semblen riscos.

 

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat