Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El casal de joves la Kampana proposa la versió online del projecte JUNTES, un espai de suport i cohesió per a noies adolescents

02/06/2020

JUNTES és un projecte adreçat a noies a partir de 15 anys, que té com a objectiu l'apoderament a través de la dinamització d'activitats participatives que promouen l'autoestima, la presa de decisions, l'esperit crític i l'autonomia.


El casal de joves la Kampana proposa la versió online del projecte JUNTES, un espai de suport i cohesió per a noies adolescents. La primera trobada de JUNTES està prevista per avui dimecres 3 de juny a les 17 de la tarda a través de la plataforma jitsi meet. Per tal de tenir accés a aquesta o properes trobades que se celebraran els dimecres, de 17 a 18 h,  cal fer un correu electrònic a lakampana@ajmanresa.cat o bé a través del perfil d’Instagram de la Kampana o enviant un watts al 693 926 497.

JUNTES és un projecte que neix al casal de joves la Kampana a principis del 2019, per tal de ser un espai de cura, comunicació i de cohesió entre noies de 15 a 20 anys. És un espai que pretén oferir activitats de reflexió, tallers... En definitiva crear un espai lliure i de confiança perquè les joves puguin expressar les seves inquietuds, pors i preocupacions,  acompanyades de les educadores del casal.

Acompanyament emocional a les joves

Davant la crisis de la COVID-19, moltes joves s’han vist privades de poder trobar-se amb els amics i amigues, un aspecte molt important en aquestes edats.  Durant aquest temps de confinament s’ha prioritzat la salut física, però també cal tenir en compte la salut emocional i en aquest aspecte recau la importància d’aquet projecte, per tal de generar un espai on es puguin expressar les emocions viscudes, així com també començar a generar propostes i activitats.  I perquè ara? Tot i que les joves ja poden trobar-se amb les seves amigues i sortir al carrer, és important que es generi un espai de trobada on aquestes joves pugin compartir els moments viscuts durat el confinament, un espai amb un acompanyament professional que sàpiga canalitzar i acompanyar-les en la gestió de les emocions.

Els orígens

JUNTES ha estat un projecte sempre en constant creixement i evolució on les mateixes participants poden fer propostes  i generant activitats conjuntes, sempre guiades per les educadores de la Kampana. Quan sigui possible  es  proposaran de nou les trobades de forma presencial.

 

 

 

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat