Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

La Generalitat ofereix ajuts a les famílies per gaudir d'activitats de lleure a Catalunya

15/07/2020

A partir d’aquesta setmana les famílies que reuneixin determinats requisits poden sol·licitar l’ajut per tal de pagar la inscripció a activitats de lleure educatiu.

La Generalitat de Catalunya ha obert el termini per a sol·licitar ajuts per gaudir d’activitats de lleure. Aquests ajuts van adreçats a les famílies que tinguin infants i adolescents al seu càrrec d’entre 3 i 17 anys i que tinguin ingressos bruts inferiors a 25.180,44 euros anuals.

Es tracta d’una mesura extraordinària que ha adoptat la Generalitat per tal de potenciar el lleure educatiu entre els infants i adolescents.

Es pot consultar tota la informació i realitzar el tràmit a través  del següent enllaç: https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Ajuts-families-activitats-lleure-catalunya

Cal recordar que l’Ajuntament de Manresa ha creat un catàleg de recursos i activitats de lleure per aquest estiu  que es pot consultar a la web: www.manresajove.cat.

 

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat