Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Torna l'Espai Iris i convida les entitats LGTBI+ de la comarca

06/09/2020

El proper 15 de setembre, a les 18 h, al Nexe Jove de Sant Fruitós de Bages, se celebrarà una trobada de col·lectius i entitats juvenils LGTBI+ de la comarca per donar a conèixer el seus projectes i les activitats i campanyes que desenvolupen.

El proper dimarts 15 de setembre torna l’Espai Iris, punt de trobada de joves LGTBI+ de la comarca, organitzat des dels SAIs (Servei d’Atenció Integral) LGTBI de l’Ajuntament de Manresa i del Consell Comarcal del Bages i de l’Oficina Jove del Bages.

Després d’un any i mig generant espais de trobada amb diferents tipus d’activitats com concerts, cine-fòrums o tallers, aquesta vegada l’Iris es proposa com un espai de coneixença entre col·lectius i entitats juvenils LGTBI+ de la comarca i persones que no pertanyin a cap col·lectiu però tinguin ganes de fer-ho o de conèixer els que existeixen. La idea és que els diferents grups puguin presentar el seu projecte i l’organització en la que treballen i donar a conèixer les diferents activitats i campanyes que desenvolupen. L’objectiu és generar sinèrgies i donar-se suport mútuament entre els diferents agents que treballen per la diversitat afectiva, sexual i de gènere en l’àmbit juvenil a la comarca.

L’activitat tindrà lloc el dimarts 15 de setembre a les 18 h, al Nexe Jove de Sant Fruitós de Bages, a la plaça Alfred Figueras, s/n. S’ha escollit aquesta ubicació per donar suport a SantFri Rainbow, nou col·lectiu LGTBI del municipi.

Totes les persones i/o col·lectius que estiguin interessats a participar, poden escriure’s al SAI comarcal sai@ccbages.cat, al SAI de Manresa sai@ajmanresa.cat o enviar un whatsapp a l’Oficina Jove del Bages al 676664142. 

 

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat