Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Juliana Canet, Joan Grivé i Roger Carandell d'Adolescents.cat, en directe a través de l'Instagram de Manresa Jove

01/12/2020

L’Instagram Live es farà divendres 4 de desembre a les 17 h. Amb aquesta activitat, el Programa de Joventut de l’Ajuntament de Manresa vol oferir un espai d’entreteniment a les persones més joves i a la vegada donar a conèixer les precaucions que s’han de prendre a l’hora de publicar continguts a les xarxes socials.

 

Aquest divendres 4 de desembre, tres membres de la plataforma Adolescents.cat, protagonitzaran un directe a l’Instagram de Manresa Jove (@Manresajove_OficinaJoveBages). Es tracta de Juliana Canet, Joan Grivé i Roger Carandell, tres de les cares més conegudes d’aquesta plataforma, que parlaran sobre la mateixa experiència a les xarxes socials, explicaran els seus trucs particulars i com han potenciat la seva feina, així com també l’altre cara de la moneda: quins són els problemes que els ha derivat  la constant exposició pública. L’Instagram Live  es farà a les 17 h i estarà oberta a totes les persones joves.

 

Amb aquesta activitat, el Programa de Joventut de l’Ajuntament de Manresa vol oferir un espai d’entreteniment a les persones més joves i a la vegada donar a conèixer les precaucions que s’han de prendre a l’hora de publicar continguts a les xarxes socials, des d’una perspectiva de la pròpia persona jove i a través d’alguns dels referents més coneguts a les xarxes socials per les persones adolescents.

 

Per tal de poder gaudir d’aquesta xerrada, caldrà seguir l’Instagram de @Manresajove_OficinaJovebages i connectar-se a les Stories el dia 4 de desembre a les 17 h. Els ponents respondran les preguntes que els oients els facin arribar en directe pel xat de la plataforma.

 

Per a més informació, podeu contactar amb Manresa Jove via WhatsApp (676 664 142), trucant al 93 877 13 60 o bé enviant un correu a bages@oficinajove.cat.

Espai Jove Joan Amades - Carrer Sant Blai, núm. 14 - 08242 Manresa - +34 93 877 13 60 - manresajove@ajmanresa.cat